Horecaplatform.be - Hoop en Leven

Jan Vermeersch - 14 december 2012

Hoop en Leven


Hoop en leven Enbloc4Cancer heeft al veel initiatieven genomen om de actie ‘Kom Op Tegen Kanker’ te steunen. Nu is er een beeldje dat openbaar geveild zal worden en hoopt daarbij ondermeer op de steun van de horeca. Bedoeling is dat het beeldje in zoveel mogelijk horeca zaken getoond worden waardoor de klanten eventueel kunnen bieden. De hotels/restaurants in kwestie krijgen regionale persondersteuning, foldertjes rond het project,  facebook ondersteuning en daarbij wellicht nieuwe klanten die niet alleen het beeld willen zien maar ook iets consumeren. Daarvoor wordt wel een kleine bijdrage gevraagd van de horecazaak. Info ondermeer bij www.enbloc4cancer.be of via email hoopenleven@hotmail.be (JV)

25.12.2012 (MV)

De eerste acties lopen zelfs al binnen. De tien meest biedenen mogen gaan eten bij restaurant Elckerlijc van Peter De Clercq.  Blijf ons volgen en ideeën zijn steeds welkom..

14.01.2013 (MV)

Uitnodiging persconferentie

Geachte,

Hierbij nodigen wij u graag uit naar de persconferentie omtrent het project ‘Hoop en Leven.’
‘Hoop en Leven’ is de naam van een beeldje uit gebakken klei op een gekapte natuursteen dat per opbod zal verkocht worden de komende weken en maanden via facebook en tentoonstellingen in gans Vlaanderen.

Bedoeling is om zo een ploeg van de Leuvense brandweer op de fiets te krijgen voor de 1000 km van ‘Kom op tegen Kanker’. De opbrengst van de verkoop gaat dus volledig naar ‘Kom op tegen Kanker’.

Het beeldje kreeg vorm in de handen van Frieda Vaes en werd geplaatst op een steen van Sofie De Groote waar het kijkt naar een lichtpunt in de vorm van bladgoud. Een samenwerking dus tussen twee creatievellingen uit het Leuvense.
Deze actie loopt onder de koepel van Enbloc4cancer die al heel veel activiteiten georganiseerd heeft voor de actie van ‘Kom op tegen Kanker.’

Deze persconferentie vindt plaats in de Faculty Club, Groot Begijnhof 14 te 3000 Leuven op dinsdag 22 januari om 11uur.

Frieda Vaes en letterkapster Sofie De Groote hebben een beeld ontworpen

Het beeldje is gemaakt in gebakken klei (keramiek) en meet 17 cm (hoogte) bij 15 cm (breedte).
De Franse gekapte natuursteen waarop het beeldje rust is 33 lang en de hoop op leven uitbeeld. Het bladgouden lichtpunt aan in het midden van het beeld versterkt de hoop tot leven. Het beeld kan tot eind maart door iedereen tentoongesteld gesteld worden mits een bijdrage voor KOTK..

.

Contactinformatie

Enbloc4Cycling
Enbloc4Cancer
Adres:
Groenstraat 63
3370 Boutersem
België
T: +32 473 55 02 25
E: michel.vaes@yahoo.com

- Registratie nr: 170-039-416
- BICCODE nr. : KREDBEBB
- IBAN nr. : BE 14 733-1999 999-83
 

Volg ons op facebook

Referenties